Simhall

Den 7 juni öppnar simhallen i begränsad form. För att besöka simhallen krävs förbokning. Drop-in besök tillåts ej. Läs mer om vad som gäller och hur du bokar ditt besök.

Läs Viktig information med anledning av Covid-19.

I simhallen kan du motionssimma, leka i äventyrsbadet eller unna dig en stunds avkoppling i relaxavdelningen. För våra lekfulla besökare finns det många bassänger att utforska. Bland annat en stor som är perfekt för dig som vågar hoppa från kanten och ta några simtag. Här finns också en bubbelsoffa, vattenkanon och gejser. Ja, här finns det aktiviteter som är kul för hela familjen.

Och har du inte din egen fika med dig kan du köpa godis och dricka hos oss. I entrén finns det en kaffemaskin med flera kaffealternativ samt en varuautomat med godis och dricka. På bassängplan finns det en kaffemaskin med endast svart kaffe. Betalning sker endast med kort.

I simhallen bedrivs även tränings- och tävlingsverksamhet av Oskarshamns simsällskap (OSS).

Simhallen är anslutet till kompiskortet. Hit kan du som har ett kompiskort ta med dig din kompis. Din kompis får bada gratis tillsammans med dig. Kompiskortet gäller när du med kompiskort köper engångsentré. Gäller inte årskort eller 12-kort. 

Mer information om kompiskortet samt hur du ansöker.

Aktuellt simhallen
 • 18 mar

  18 mar-31 dec

  Oskarshamns kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och bevakar händelseutvecklingen...

 • 08 apr

  08 apr-28 jun

  Sommarsimskolan pågår mellan den 28/6-9/7 i Björnhult, Bråbo och Fårbo. I Götemaren pågår simskolan...

 • 31 maj

  31 maj-31 jul

  Från den 7 juni börjar simhallen ta emot förbokade besök. Vi kommer att ta emot ett väldigt...