Insjöbad

Karta över kommunens insjöbad

Bockara

Backaras badplats är en gräs- och sandstrand med brygga, här finns också en familjegunga. Badplatsen sköts i samarbete med Bockara Aktivitets- och Samhällsförening.

Björnhult

Badplatsen ligger i närheten av den klassiska festplatsen. Björnhults badplats har en sandstrand med brygga. Sköts i samarbete med Björnhults IF.

Bråbo

Gräs- och sandstrand med brygga finns i Bråbo, dessutom grillplats och omklädningshytt. Sköts i samarbete med markägarna.

Forshult

Vid Forshults badplats hittar du sandstrand med brygga, grillplats och en gungställning. I anslutning till badplatsen finns även ett hundbad.

Fårbo

En sandstrand med brygga, grillplats, gungställning och hopptorn finns vid Fårbosjön. Sköts i samarbete med Fårbo FF. Hopptornet är avstängt tills vidare på grund av låg vattennivå.

Götemaren

Badplatsen ligger strax utanför Misterhult. Badplatsen har gräs- och sandstrand med brygga, grillplats, familjegunga, hopptorn på flotte och omklädningshytt. Sköts i samarbete med Misterhults samhällsförening.

Ishult

Ishults badplats har gräs- och sandstrand med brygga, grillplats och omklädningsrum. Sköts i samarbete med IK Tuna Södra.

Mörtfors

Den 7 – 17 juni år 2022 är bilparkeringen och gångvägen till Mörtfors badplats avstängd på grund av. markarbeten. Vi kommer att grusa om och utöka parkeringen samt skapa en bättre gångväg till badplatsen. Kan man ta sig till badplatsen via andra stigar så är badplatsen ”öppen” som vanligt.Vi ber om ursäkt för stöket men det kommer blir väldigt bra efteråt! Åtgärden har dröjt på grund av. att vi sökte strandskyddsdispens för åtgärder vilket tog lite tid. Vi hoppas på förståelse!

Badplatsen ligger precis i kanten av samhället. Här finns gräs- och sandstrand, grillplats, rutschkana och omklädningsrum. Sköts i samarbete med Mörtfors samhällsförening.

Råsvik

Badplatsen hittar du ett par kilometer söder om Kristdala. Råsvik har stora gräsytor och sandstrand, brygga, hopptorn, svikt och grillplats. Toaletter HWC och omklädningsrum. Handikappramp vid vattenbrynet. Sköts i samarbete med Kristdala samhällsförening.

Kontakt
Fritidskontoret
Telefon: 0491-882 01
Besöksadress:
Döderhultsvägen 5
572 31 Oskarshamn

Måndag–torsdag 09.00–16.00
Fredag 09.00–15.00

Vaktmästeri fritid
Telefon: 0491-881 84

Vardagar 07.00–22.00
Lördag och söndag 09.00–18.00