Insjöbad

Karta över kommunens insjöbad

Bockara

Backaras badplats är en gräs- och sandstrand med brygga, här finns också en familjegunga. Badplatsen sköts i samarbete med Bockara Aktivitets- och Samhällsförening.

Björnhult

Badplatsen ligger i närheten av den klassiska festplatsen. Björnhults badplats har en sandstrand med brygga. Sköts i samarbete med Björnhults IF.

Bråbo

Gräs- och sandstrand med brygga finns i Bråbo, dessutom grillplats och omklädningshytt. Sköts i samarbete med markägarna.

Forshult

Vid Forshults badplats hittar du sandstrand med brygga, grillplats och en gungställning. I anslutning till badplatsen finns även ett hundbad.

Fårbo

En sandstrand med brygga, grillplats, gungställning och hopptorn finns vid Fårbosjön. Sköts i samarbete med Fårbo FF. Hopptornet är avstängt tills vidare p.g.a. låg vattennivå.

Götemaren

Badplatsen ligger strax utanför Misterhult. Badplatsen har gräs- och sandstrand med brygga, grillplats, familjegunga, hopptorn på flotte och omklädningshytt. Sköts i samarbete med Misterhults samhällsförening.

Ishult

Ishults badplats har gräs- och sandstrand med brygga, grillplats och omklädningsrum. Sköts i samarbete med IK Tuna Södra.

Mörtfors

Badplatsen ligger precis i kanten av samhället. Här finns gräs- och sandstrand, grillplats, rutschkana och omklädningsrum. Sköts i samarbete med Mörtfors samhällsförening.

Råsvik

Badplatsen hittar du ett par kilometer söder om Kristdala. Råsvik har stora gräsytor och sandstrand, brygga, hopptorn, svikt och grillplats. Sköts i samarbete med Kristdala samhällsförening.

Den 1-24 juni 2021 bygger vi ny toalett- och omklädningsbyggnad vid Råsviks badplats. Toalettbyggnaden är ca:15 kvm och omklädningsbyggnaden ca: 13 kvm. Byggnaderna ska ersätta den gamla byggnaden som elhärjades oktober 2020.

Under byggperioden avråder vi alla typer av besök till badplatsens område. OM du mot förmodan måste besöka området så uppmanar vi alla till att hålla avstånd till arbetande maskiner och byggarbetsplatsen.

 

Kontakta oss

Fritidskontoret
Tfn: 0491-882 01
Besöksadress:
Döderhultsvägen 5
572 31 Oskarshamn

Måndag-torsdag kl. 09.00-16.00
Fredag kl. 09.00-15.00

Vaktmästeri fritid
Tfn: 0491-881 84

Vardagar kl. 07.00–23.30
Lördag och söndag kl. 07.00–20.00