Insjöbad

Bockara

Backaras badplats är en gräs- och sandstrand med brygga, här finns också en familjegunga. Badplatsen sköts i samarbete med Bockara Aktivitets- och Samhällsförening.

Björnhult

Badplatsen ligger i närheten av den klassiska festplatsen. Björnhults badplats har en sandstrand med brygga. Sköts i samarbete med Björnhults IF.

Bråbo

Gräs- och sandstrand med brygga finns i Bråbo, dessutom grillplats och omklädningshytt. Sköts i samarbete med markägarna.

Forshult

Vid Forshults badplats hittar du sandstrand med brygga, grillplats och en gungställning.

Fårbo

En sandstrand med brygga, grillplats, gungställning och hopptorn finns vid Fårbosjön. Sköts i samarbete med Fårbo FF. Hopptornet är avstängt tills vidare p.g.a. låg vattennivå.

Götemaren

Badplatsen ligger strax utanför Misterhult. Badplatsen har gräs- och sandstrand med brygga, grillplats, familjegunga, hopptorn på flotte och omklädningshytt. Sköts i samarbete med Misterhults samhällsförening.

Ishult

Ishults badplats har gräs- och sandstrand med brygga, grillplats och omklädningsrum. Sköts i samarbete med IK Tuna Södra.

Mörtfors

Badplatsen ligger precis i kanten av samhället. Här finns gräs- och sandstrand, grillplats, rutschkana och omklädningsrum. Sköts i samarbete med Mörtfors samhällsförening.

Råsvik

Badplatsen hittar du ett par kilometer söder om Kristdala. Råsvik har stora gräsytor och sandstrand, brygga, grillplats och omklädningsrum. Handikappanpassades 2017. Sköts i samarbete med Kristdala samhällsförening.
Hopptorn och svikt är tillfälligt borttagna efter besiktning av stenkista och plattform. Förstärkning av stenkista, ny plattform och montage av nytt hopptorn samt svikt kommer att vara klart inför badsäsongen 2019.

Kontakta oss

Fritidskontoret
Tfn: 0491-882 01
Besöksadress:
Döderhultsvägen 5
572 31 Oskarshamn

Måndag-torsdag kl. 09.00-16.00
Fredag kl. 09.00-15.00

Vaktmästeri fritid
Tfn: 0491-881 84

Vardagar kl. 07.00-23.30
Lördag och söndag kl. 07.00-20.00