Kristinebergsvägen 6

Boendet

Kristinebergsvägen 6 är ett boende enligt socialtjänstlagen (SoL) i trapphusmodell för personer med psykisk ohälsa. Utformningen gör att det inte ser ut som ett traditionellt gruppboende och alla lägenheter har kök, toalett, vardagsrum och sovrum. Det finns 8 lägenheter, varav en är korttidsplats lägenhet, samt en lägenhet som fungerar som gemensamhetsutrymme där det finns kök och vardagsrum. 

Utemiljö

I närheten av boendet finns uteplats med grillmöjligheter, promenadstråk med riklig grönska  och närhet till havet. I Kristinebergs centrum finns mataffär, pizzeria, frisör, hälsocentral med mera. Vi tar oss även till stadens centrum, butiker, caféer med kollektivtrafiken.

Måltider

Måltiderna är för många dagens höjdpunkt då man sitter ner och äter en god måltid tillsammans med andra. I gemensamhetsdelens kök lagar personal alla måltider och personalen uppmuntrar till delaktighet. Det finns även möjlighet att sköta sin mathållning självständigt i den egna lägenheten om man så önskar.

Aktiviteter

Vi skriver alltid ner vad just du vill och inte vill, i en så kallad genomförandeplan. Denna ska visa hur du vill att din vardag ser ut inklusive olika aktiviteter. Vi jobbar individanpassat och lyssnar på dina önskemål.

Besöksadress och telefon

Kristinebergsvägen 6 | 0491-76 43 64 | Visa på kartan

Ansökan

Ansöka om bostad med särskild service gör du via Socialförvaltningens handläggare.

Kontakta oss
Ansök via socialförvaltningens handläggare
Tfn: 0491-880 00
Postadress:
Box 706
572 28 Oskarshamn
Enhetschef
Tfn: 0491-880 00
Patientansvarig sjuksköterska
Tfn: 0491-880 00