Pilgränden

Boendet

Pilgränden är ett demensboende som är beläget mitt i centrala Oskarshamn. Pilgränden ligger på andra våningen. Det finns åtta lägenheter som är samlade runt ett kök och allrum som är gemensamt för alla boende. Det finns även en balkong att sitta och njuta av när sommaren är som skönast. Alla lägenheter har egen kokvrå och rymlig toalett.

Måltider

Måltiderna är för många dagens höjdpunkter då man sitter ner och äter en god måltid tillsammans med andra. Vi arbetar mycket för att se till att maten är god, varierande och näringsrik – att måltidssituationen är en positiv upplevelse.

Utemiljö

Pilgränden ligger i centrala Oskarshamn. Vi har nära till stadens torg, butiker, caféer och stadsparken i Oskarshamn. Den gemensamma innergården används under sommaren för exempelvis grillkvällar.

Aktiviteter

Vi skriver alltid ner vad just du vill och inte vill, i en så kallad genomförandeplan. Denna ska visa hur du vill att din vardag ser ut inklusive olika aktiviteter. Vi jobbar individanpassat och lyssnar på dina önskemål. På Pilgränden är promenader i den fina staden populära.

Besöksadress och telefon

Postmästaregatan 20 | 0491-889 12 | Visa på kartan

Kontakta oss
Enhetschef Pildalen, Pilgränden
Hanna Kristelius
Tfn: 0491-880 00
Patientansvarig Sjuksköterska
Pilgränden
Tfn: 0491-880 00