Mästerpalmsväg enhet 1

Boendet

Mästerpalmsväg enhet 1 är ett nybyggt särskilt boende som är beläget i Oskarshamn inne i Solbacka på första plan. Mäster Palm har 10 lägenheter. Alla lägenheter har kokvrå och rymliga toaletter.

Vi har ett gemensamt kök och allrum, det finns även en rymlig altan att sitta och njuta på när sommaren är som skönast. Vi bjuder på fika, ibland grillfester på vår fina altan.

Måltider

På Mästerpalmsvägs gruppboende enhet 1 lagar vi alla måltider själva. Måltiderna är för många dagens höjdpunkt då man sitter ner och äter en god måltid tillsammans. Vi arbetar mycket för att se till att maten är god, varierande och näringsrik. Måltidssituationen ska vara en positiv upplevelse som förgyller dagen. Vi lyssnar på de boendes önskemål och försöker tillgodose deras önskemål då vi komponerar veckans matsedel. Vi bakar också tillsammans med det som önskar medverka.

Utemiljö

Mästerpalmsväg enhet 1 ligger i Solbackahuset. Det är nära till stadens torg, butiker, cafeér och till stadsparken i Oskarshamn. Den gemensamma innergården använder vi under sommaren för de som önskar.

Aktiviteter

På Mästerpalmsväg enhet 1 är promenader i den fina stadsparken populära. Vi har vi nära till Solbackas träffpunkt som erbjuder olika aktiviteter till våra äldre. Vi skriver alltid ner vad just du vill och inte vill, i en så kallad genomförandeplan. Denna ska visa hur du vill att din vardag ska se ut. Vi jobbar individanpassat och lyssnar på dina önskemål.

Besöksadress och telefon

Mäster Palms väg 3 | 0491-886 65 Visa på kartan