Välkommen till simhallen!

En liten pojke sitter på en leksaksval i simhallens foajé.

Välkommen till simhallen – nästan som vanligt igen!

Nu öppnar vi upp simhallen! Från måndag 30 augusti utökar simhallen verksamheten. Då kan du besöka simhallen för att motionsimma, bada i äventyrsdelen, bada bastu, bada bubbelpool, gå på vattengymnastik och rehabträna med mera.

Vill du besöka simhallen på vardagar är du välkommen när det passar dig (drop-in). Det kan bli väntetider om många kommer samtidigt och alla besök i simhallen är tidsbegränsade till max 2 timmar.

På helgerna ser vi gärna att besökare förbokar sig. Detta gör du på oskarshamn.entryevent.se/ticketshop. Vid lediga platser tar vi emot drop-in-besök, men vi kan inte garantera att den som inte har bokat sin tid kommer bli insläppt i simhallen.

På helgerna kommer insläpp ske vid varje hel och halv-timma.

För dig med kort

Alla årskort och 12-kort som var giltiga den 12 november då vi stängde kommer att startas upp den 30 augusti. Detta kommer ske per automatik och du behöver inte göra något.

Omklädningsrummen öppnar nu också för besökare på gymmet. För att slippa köer rekommenderar vi dig som ska nyttja gymmet att gå via gymmets egen ingång. Vill du med Arenakort besöka simhallen på lördagar och söndagar är det till fördel att du bokar din plats för garantera att du kommer in.

Även du som har årskort eller 12-kort i simhallen behöver boka din plats i simhallen på helgerna via vårt bokningssystem för att försäkra dig om din plats. Du behöver visa upp ett giltigt kort vid inpassage. Du kan max boka ett pass per dag.

Du har också ansvar

Alla besökare ansvarar för att hålla avstånd och att inte besöka anläggningen vid symtom!