Projektledare för O-Ringen klar

Linda Tufvesson

Som värdkommun vill Oskarshamns kommun först och främst gratulera Linda Tufvesson till ett spännande jobb och förmånen att få leda projektorganisationen!

Arrangören av O-Ringen Smålandskusten 2022, O-Ringen AB, har anställt Linda Tufvesson som projektledare för tävlingen från och med 1 oktober i år.
Kommunstyrelsens ordförande Andreas Erlandsson (S) gläds åt beslutet och önskar Linda lycka till och noterar att det är första gången det blir en kvinna som utses till projektledare i O-Ringens över 50-åriga historia. Samtidigt hälsar han Linda välkommen till Stadshuset där hon kommer sitta en del av sin arbetstid.

Projektledaren Linda Tufvesson kommer också arbeta nära SOK Viljan och övrigt föreningsliv, näringslivet, Attraktiva Oskarshamn AB och Region Kalmar län, som alla är centrala för att kunna arrangera tävlingarna i Oskarshamn med omnejd.

Läs mer om Linda Tufvesson på O-Ringens webb.

Den 9 april 2018 togs det formella beslutet i kommunfullmäktige avseende ett så kallat Värdkommunavtal mellan Oskarshamns kommun och arrangören O-Ringen AB när det gäller tävlingen O-ringen Smålandskusten 2022.