Driva och utveckla företag

Sitter du på en klockren affärsidé som du vill förverkliga? Har du ett redan etablerat företag men vill utveckla verksamheten? Eller är du intresserad av att etablera dig i Oskarshamn? Vi kan hjälpa dig!

Vi vill att det ska vara lätt att driva företag i Oskarshamn. Det finns olika sorters stöd till dig som vill starta eller redan driver en verksamhet. Du alltid välkommen att vända dig till oss på Näringslivsenheten så hjälper vi dig att komma rätt. Vi hjälper dig att komma till rätt funktion oavsett om du behöver hjälp med ett tillstånd, söker efter en lokal, söker ett breddat nätverk eller behöver hjälp att utveckla ditt företag. 

Genom samverkan med andra aktörer på ett lokalt, regionalt och nationellt plan får du som företagare tillgång till en mängd olika konkreta stöd som till exempel rådgivning och finansiering.

Oskarshamns kommun erbjuder också viss rådgivning och egna stödfunktioner inom olika kunskapsområden. Vi erbjuder nyföretagarrådgivning och starta-eget-kurser i samarbete med Atrinova Affärsutveckling.

Verksamt.se

verksamt.se har myndigheterna Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket samlat information och e-tjänster om hur man går till väga för att starta, driva, utveckla och avveckla ett företag. 

Kontakta oss
Johanna Wihl
Näringslivschef
Tfn: 0491-880 00