Outdoorturism - vad kan vi göra tillsammans?

Person som cyklar nerför en backe.

Företag välkomnas på workshop om Outdoorturism den 28 november som anordnas av Oskarshamns kommun och Attraktiva Oskarshamns, och leds av Per Ekman som varit med och tagit fram vår turismstrategi. 

Outdoorturism som företeelse växer lavinartat. Vi vill hitta vägar för att se hur vi kan samarbeta, inom kommunen men också med våra grannkommuner. Vi vill därför bjuda in dig som driver ett företag som kan vara en del i våra besökares upplevelser.

Det kan handla om att hyra ut utrustning, förestå en bensinmack eller sälja livsmedel. Kanske tillverkar och säljer du livsmedel eller har ett bed-and-breakfast? Kanske jobbar din förening aktivt för att öka utomhusaktiviteter eller folkhälsa? Det kanske också är så att du går och bär på en bra affärsidé. Vi tror att vi är många som kan växa om vi arbetar tillsammans!

På plats finns också representanter från Oskarshamns kommun och från Attraktiva Oskarshamn. Vi har bjudit in Oskar Lind, affärsutvecklare inom besöksnäring på Regionförbundet, Gustaf Westring, verksamhetsledare på Kustlandet och Johanna Stejdahl från Astrid Lindgrens Hembygd.

Se hela inbjudan här. 

Datum & tid: Den 28 november, kl. 17-20

Plats: Hagadalskyrkan i Fårbo, Hagadalsvägen 23

Anmälan: Senast 23 november till Servicecenter, Oskarshamns kommun, servicecenter@oskarshamn.se, telefon 0491–88 000.