Vikariat

I våra olika verksamheter finns ständigt ett behov av vikarier när ordinarie personal är frånvarande. Ett vikariat är ett bra sätt att skaffa kontakter, goda referenser och hitta den typ av verksamhet som du trivs att jobba i.

För att jobba som vikarie i Oskarshamns kommun behöver du ha god samarbetsförmåga och möjlighet att infinna dig med kort varsel där det finns behov.

Vikariera inom vård och omsorg

Vi är stolta över att erbjuda Sveriges viktigaste jobb. Som anställd hos oss på Bemanningsenheten kommer du att ha en roll som på riktigt gör skillnad i en annan människas liv. Vi söker i första hand utbildade undersköterskor. Vårt mål är att erbjuda vård och omsorg av god kvalitet av engagerad personal med gott bemötande och kompetens. Vi anställer vikarier löpande under året.

Mer om att vikariera inom vård och omsorg

Vikariera inom förskola, skola eller fritidshem

Vi söker i första hand dig som är utbildad lärare, förskollärare eller barnskötare eller dig som har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Observera att vi gör alltid registerkontroll innan vi anställer personer som vistas i skolor och förskolor.

Mer om att vikariera inom förskola, skola eller fritidshem

Vikariera inom kost och städ

Vi söker i första hand dig som har ett intresse för att arbeta som lokalvårdare, kock eller köksbiträde med alla förekommande arbetsuppgifter. Vi anställer timvikarier löpande under året.

Mer om att vikariera inom kostenheten

Mer om att vikariera inom städenheten