Evenemangshandbok

Idag finns ett flertal skickliga arrangörer av både små och stora evenemang i Oskarshamn och vår förhoppning är att det ska bli fler. Med den vackra kuststaden och arenorna, kommunikationer, kompetens, publik och ett läge mitt i länet med cirka 200 000 invånare, finns här alla förutsättningar för lyckade evenemang.

Vägen till genomförandet av ett evenemang kan ibland upplevas som lång och krånglig för en arrangör. Hur gör jag för att ansöka om tillstånd? Vem är ansvarig och vart vänder jag mig?

För att underlätta för dig som arrangör har Oskarshamns kommun i samarbete med Attraktiva Oskarshamn därför samlat praktisk information i en evenemangshandbok. I handboken ska du på ett enkelt sätt kunna hitta fram till berörd tillståndsmyndighet och rätt kontaktperson. Med hjälp av handboken ska du förhoppningsvis få svar på dina frågor.

Handboken är levande, så hör gärna av dig om du har synpunkter på något. Kontakta Servicecenter på telefon 0491-880 00 eller mejla till kulturhuset@oskarshamn.se.