Covid-19

Oskarshamns kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och bevakar händelseutvecklingen löpande rörande covid-19. Trots att majoriteten av restriktionerna är hävda behöver vi fortsatt ta hänsyn till varandra och vara försiktiga. Vi uppmanar därför dig som är besökare hos oss att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även om symptomen är lindriga. Samma riktlinjer gäller alla våra medarbetare.

Mer information om hur Oskarshamns kommun arbetar med hatering av coronapandemin.

Simhallen 

Vill du besöka simhallen på vardagar är du välkommen när det passar dig (drop-in). Det kan bli väntetider om många kommer samtidigt och alla besök i simhallen är tidsbegränsade till max 3 timmar.

På helgerna ser vi gärna att besökare förbokar sig. Detta gör du på oskarshamn.entryevent.se/ticketshop. Vid lediga platser tar vi emot drop-in-besök, men vi kan inte garantera att den som inte har bokat sin tid kommer bli insläppt i simhallen.

På helgerna kommer insläpp ske vid varje hel och halv-timma.

Vill du med Arenakort besöka simhallen på lördagar och söndagar är det till fördel att du bokar din plats för garantera att du kommer in.

Även du som har årskort eller 12-kort i simhallen behöver boka din plats i simhallen på helgerna via vårt bokningssystem för att försäkra dig om din plats. Du behöver visa upp ett giltigt kort vid inpassage.