Idrottsskolan Kalle Hopp

Innebandy årskurs 1 veck 4 och 5 inställt.
Brottning årskurs 2 vecka 4 inställt.

På grund av restriktioner gällande inomhushallar i Oskarshamns kommun.

Nya restriktioner rörande Covid-19

Folkhälsomyndigheten och regeringen kom den 18 december med besked om nya restriktioner rörande pandemin Covid-19. Oskarshamns kommun har fattat ett antal beslut med anledning av de nya restriktionerna. För idrottsföreningar i Oskarshamns kommun innebär det följande:

Alla kommunens inomhusidrottsanläggningar stängs från tisdagen den 22 december 2020 för idrottsverksamhet, såväl föreningsdriven som för allmänheten. Det betyder att vi stänger alla kommunens sporthallar, ishall, simhall och övriga specialidrottshallar inomhus.

Tidigare undantag för barn och ungdomar födda 2005 eller senare, gäller alltså inte längre. Inomhusanläggningarna är nu stängda även för denna åldersgrupp. Det enda undantaget är yrkesverksamma idrottsutövare.

För idrottsskolan Kalle Hopp innebär dessa beslut att det råder ovisshet om vi kommer att kunna starta upp vårterminen som planerat. För årskurs 1 ska det börja med brottning vecka 3 och årskurs 2 innebandy vecka 4.

Vi kommer att vänta med att ta beslut angående detta för att vi har svårt att bedöma hur läget kommer se ut efter årsskiftet. Så håll utkik på hemsida och mail efter nyår så informerar vi den vägen. Vår förhoppning är givetvis att kunna genomföra så många av återstående aktiviteter som möjligt.  

Viktigt meddelande!

Tyvärr utgår aktiviteten dans ur programmet p.g.a. att föreningen inte har möjlighet att genomföra aktiviteten. Detta innebär att det blir uppehåll för:
årskurs 1 v. 9 och 10.

Givetvis är detta tråkigt men tyvär inget vi kan styra över då föreningarna jobbar ideellt.

Tröja och vattenflaska

Ni som inte kunde närvara vid föräldramötet den 17 augusti är välkomna att hämta en tröja och en vattenflaska hos fritidskonoret, Arena Oskarshamn.

 

 

 

Idrottsskolan Kalle Hopp drivs av Oskarshamns kommun i samarbete med RF-SISU Småland och föreningslivet. Syftet med idrottsskolan Kalle Hopp är att uppmuntra barn till fysisk aktivitet och samtidigt ge barnen chans att prova på olika idrotter och fritidsaktiviteter till en rimlig kostnad, 250kr/säsong.