Estetiska programmet musik

Välkommen till det Estetiska programmet!

Hos oss får du utveckla både ditt musicerande och din personlighet. Gemenskap är ett ledord. Vi arbetar tillsammans både i små och stora konstellationer. Allt ifrån den stora ES-kören, till att spela i pop- och rockgrupper eller mindre ensembler. Varje elev får dessutom individuella lektioner på sitt huvud- och biinstrument (t. ex sång och slagverk) varje vecka under alla tre år.

Programmet är högskoleförberedande och du får samma behörighet som samhällsvetarprogrammet. Estetiska programmet i Oskarshamn har mer än 25 års erfarenhet av att utbilda estetelever och utbildningen håller mycket hög klass. Vi har moderna och ändamålsenliga lokaler med den senaste tekniken. I våra fullfjädrade studios för DJ och musikproduktion skapar du morgondagens hits! Du får handledning av tex Linus Eklöw, (Style of eye och Grammisnominerade Galantis). Unikt inom sångutbildningen är att våra sånglärare är auktoriserade inom den moderna sångtekniken Complete Vocal Technique, (CVT).

På Estetiska programmet får du kombinera traditionella studier med estetiska uttryckssätt. Variationen teori och praktik ger framgång på många plan!

Kontakta oss

Johan Eveborn
Programledare
Tfn: 0491-885 69
Christina Lindwall
Programledare
Tfn: 0491-885 75
Anders Håkansson
Studie- och yrkesvägledare
Tfn: 0491-76 45 15
Oscarsgymnasiet
Tfn: 0491-885 00
Postadress:
Box 708
572 28 Oskarshamn
Besöksadress:
Stengatan 21
572 55 Oskarshamn