Villatomter i Oskarshamn

Oskarshamn ligger vackert mitt på smålandskusten. Staden är omgiven av många mindre, pittoreska orter, alla med sin egen unika karaktär. Närheten till havet och naturen erbjuder otaliga boendemöjligheter - oavsett om du föredrar skogens sus bakom knuten eller vågornas skvalp utanför fönstret.

I Oskarshamn finns ett stort utbud av förskolor, även med möjlighet till kväll- natt- och helgomsorg. Det finns gott om skolor och fritidshemOscarsgymnasiet är Oskarshamns kommunala gymnasium beläget en kilometer från stadens centrum. I Oskarshamn finns även Etec Teknikutbildning som är en fristående gymnasieskola.

Även för vuxna finns det utbildningsmöjligheter i Oskarshamn, exempelvis på Nova utbildning, FoU och Affärsutveckling samt Komvux och SFI.

Det finns ett rikt föreningsliv och det finns massor att göra och uppleva inom fritid och kultur. Mitt i stan hittar du till exempel Kulturhuset, med bland annat stadsbiblioteket, museer, konsthall med mera. På promenadavstånd från centrum finns Arena Oskarshamn med simhall, gym, ishall, idrottspark med mera. Det finns gott om lekplatser, motionsspår, badplatser, friluftsområden och promenadstråk.

Oskarshamn erbjuder ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger – både i stadskärnan och i handelsområden utanför centrum.

I Oskarshamn finns ett prisat sjukhus, flera hälsocentraler och tandvårdsmottagningar, liksom flera olika typer av boende för äldre och för personer med funktionsnedsättning.

Söker du efter mer praktisk information om hur det är att leva och bo i kommunen, tillväxt och näringsliv, återvinning, kommunikationer, vård och omsorg, förskola och utbildning, kultur och fritid med mera, så är du varmt välkommen att ta kontakt med kommunens Servicecenter, 0491-880 00, servicecenter@oskarshamn.se.

Följande tomter finns till försäljning

Lediga villatomter i Oskarshamn
Adress Areal Pris
Fyrmästaregången 18  1069 m² 500 000 kr
Pärnuvägen 5 953 m² 300 000 kr
Pärnuvägen 26  847 m² 300 000 kr
Pärnuvägen 15 878 m² 380 000 kr
Kilgränd 5 1278 m² 350 000 Kr