Villatomter i Misterhult

Natursköna Misterhult har oändliga naturupplevelser att utforska och mycket historiskt intressant att visa upp. Småorten Misterhult med runt 200 invånare är beläget mellan Oskarshamn och Västervik.

Misterhult har en av landets vackraste skärgårdar och här finns möjligheter att ta ett dopp eller en båttur. Här finns småbåtshamn och möjligheter att paddla kajak. Vill du njuta av naturen bjuder Misterhult på oanade möjligheter vare sig du vill ut på äventyr eller ta en lugn promenad. Ostkustleden går genom Misterhult och är perfekt för dig som vill ge dig ut på vandring.

Här finns även flera historiska platser att utforska och Misterhultsbygden är den plats i Sverige som har flest bronsåldersgravar!

Misterhults skola är en liten lantlig, kust- och skärgårdsnära friskola. Verksamheten består av förskola, förskoleklass, grundskola upp till åk 6 och fritidshem med natur- och hälsoprofil. 

Kretslopp Sydost Mini-ÅVC, en mobil återvinningscentral, kommer till Misterhult enligt ett fastställt insamlingsschema – ett smidigt sätt att göra sig av med grovavfall.

Söker du efter mer praktisk information om hur det är att leva och bo i kommunen, tillväxt och näringsliv, återvinning, kommunikationer, vård och omsorg, förskola och utbildning, kultur och fritid med mera, så är du varmt välkommen att ta kontakt med kommunens Servicecenter, 0491-880 00, servicecenter@oskarshamn.se.

Följande tomter finns till försäljning

Adress Areal Pris
Brinkvägen 8 912 m² 8 000 kr
Jakobstorpsv 8 1016 m² 8 000 kr
Huggarevägen 3 954 m² 8 000 kr
Huggarevägen 6 986 m² 8 000 kr
Huggarevägen 8 936 m² 8 000 kr