Sidans huvud, en bild med EPiServer logotype

Arena Oskarshamn

Skriv ut


Arena Oskarshamn

Välkommen till Arena Oskarshamn
Arena Oskarshamn är en fritids- och sportanläggning mitt i sta’n. Här erbjuds fantastiska möjligheter till motion, rekreation och nöje. Här finns ishall, simhall, idrottspark och gym i anslutning till varandra. Arena Oskarshamn invigdes hösten 2006 i samband med att den nya simhallen med äventyrsbad stod färdig.

Konstverket Blå JungfrunBlå jungfrun
Konstverket Blå Jungfrun, en relief av konstnären Stig Carlsson, var tidigare placerat över lilla bassängen i gamla simhallen. Under hösten 2007 flyttades konstverket till Arena Oskarshamn och pryder nu väggen mot den nya simhallen.

ISHALL
Oskarshamns ishall är hemmaarena för ishockeylaget IK Oskarshamn som spelar i Allsvenskan. En fräsch och ljus ishall som har kapacitet att ta emot 3424 besökare vid ett och samma tillfälle.

SIMHALL
Simhall med en 25-meters mästerskapsbassäng och ett mycket välbesökt äventyrsbad där både de allra mista och vuxna kan ha kul.

IDROTTSPARK
Friidrottsarena med löparbanor och hoppgrop, Innanför löparbanorna finns en nyanlagd konstgräsplan som vintertid förvandlas till en konstfrusen isbana.

GYM
För dig som styrketränar erbjuds ett gym med diverse styrketräningsmaskiner samt spinningcyklar.

CAFÉ ARENA
Café Arena drivs av Fritidskontoret. Här kan du ta en kopp kaffe eller äta något lättare.

 

uiqt|wBmzqsi5{ivlmzHw{siz{piuv5{muiqt|wBmzqsi5{ivlmzHw{siz{piuv5{m