Sidans huvud, en bild med EPiServer logotype

Simhallen

Skriv ut

BarnlagunenVuxnas ansvar för barns säkerhet
Oskarshamns, Emmabodas, Borgholms. Nybros, Mönsterås, Kalmars, Västerviks, Hultsfreds och Gotlands simhallar har i ett nära samarbete tagit fram broschyren Vuxnas ansvar för barns säkerhet.
Broschyren är framtagen på tio språk; Svenska, Engelska, Tyska, Kurdiska, Arabiska, Albanska, Persiska, Somaliska, Bosniska och Ryska.
Välkomna till Kalmar Läns trevliga, roliga och säkra simhallar!
Läs broschyr

25-metersbassängen är godkänd för mästerskap och har 8 banor. Från bassängen är det stora panoramafönster som vintertid blickar ut över bandyplanen/isbanan och sommartid över Arena Oskarshamns fotbollsplan. Banor för motionssim är alltid öppna.

Barnlagunen är ett väl tilltaget fantasilandskap med djur som sprutar vatten och praktiska problem som ska lösas. Frågan är om inte föräldern trivs lika bra här som barnet?

Strand- och aktivitetsbassängen delas av en bro. På ena sidan är det fritt fram för stoj och lek med olika flytleksaker. Den andra bassängdelan har en sluttande botten som passar för dem som inte har så stor vattenvana. Här finns också en bubbelsoffa, vattenkanon och gejser. Här trivs liten som stor!

Varmvattenbassängen är tempererad till behagliga 33 grader. En höj och sänkbar botten gör att vattennivån kan anpassas efter aktivitet. Här anordnas gruppaktiviteter som babysim, simskola och vattengymnastik. Det finns även tider för allmänheten då bad rehabilitering, sport & lek kan avnjutas i det varma vattnet. Bassängens botten går att reglera mellan 0 - 180 centimeters djup.

StrandbassängenRutschbanor Två snabba rutchkanor, en traditionell bana som är 45 meter lång och en Space Bowl med fallhöjd på 8 meter för de mer vågade. Förhandstitta på hur det är att åka Spacebowl på Arena Oskarshamn. Klicka här: Spacebowl

Relaxavdelningen är generöst tilltagen med bubbelpool och bastu.

Simhallen
ikon för kontaktperson
Reception
ikon för adress
Arena Oskarshamn, Döderhultsvägen 5
ikon för adress
572 31 Oskarshamn
0491-882 10


Hitta hit!
Klicka Här för att:
*Hitta simhallen genom karta

Logo Arena Oskarshamn

Anslagstavla
uiqt|wBmzqsi5{ivlmzHw{siz{piuv5{muiqt|wB{qupittmvHw{siz{piuv5{m